Comments 0
Elvins bil

Om Svensk Bilgaranti

AB Svensk Bilgaranti är det ledande företaget i Norden på affärskoncept inom bilgarantier. Vi utvecklar kontinuerligt nya garantitjänster till fordonsmarknaden. AB Svensk Bilgaranti samarbetar med välrenommerade bilhandlare i hela Norden. Det alla våra partners har gemensamt är att de erbjuder nya fordon samt begagnade bilar som är ordentligt kvalitetstestade så att de kan leverera garantier till de bilar de saluför.

Vårt affärskoncept bygger på att vi tillhandahåller fordonsbranschen lönsamma garantisystem utvecklat för den skandinaviska marknaden och tillsammans med våra återförsäljare är vi marknadsledande på garantiorienterade mervärdestjänster. Ett brett kontaktnät och kompetenta medarbetare borgar för ett tryggt och långsiktigt samarbete.

Ledorden för AB Svensk Bilgaranti är Kvalitet, Service och Kompetens. Kombinerat med en god Support, bidrar vårt affärskoncept till bättre och lönsammare affärer för både köpare och säljare. Vår strävan är att alltid ge den bästa service när ni behöver den.

Vi har sedan starten år 2000 haft en mycket god tillväxt.

Svensk Bilgaranti hemsida

Leave Comments